Συχνές Ερωτήσεις Χρηστών - fitnesshood

FAQ

FAQ χρηστών

Τί είναι το fitnesshood;

To fitnesshood είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή προσωπικούς γυμναστές με ασκούμενους . Στόχος μας είναι να καταστήσουμε εύκολη, γρήγορη και ασφαλή την πρόσβαση σε εξειδικευμένα, ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Πού λαμβάνουν χώρα οι συνεδρίες;

Οι προσωπικοί γυμναστές μπορούν να έρθουν στο χώρο σας, ή σε κάποιο εξωτερικό χώρο που θα ορίσετε εσείς (πάρκα, γήπεδα, αθλητικές εγκαταστάσεις κλπ.). Επίσης ορισμένοι personal trainers ενδέχεται να προσφέρουν δικό τους χώρο για γυμναστική, κάτι που μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα μέσα από το μενού επιλογής των γυμναστών.

Πόση ώρα διαρκούν οι συνεδρίες;

Συνήθως κάθε συνεδρία διαρκεί μία ώρα. Ωστόσο μετά απο συνεννόηση με τον γυμναστή μπορείτε να καθορίσετε τη διάρκεια αναλογα με τις ανάγκες σας

Πόσο κοστίζει;

Το κόστος της εκγύμνασης το ορίζει αποκλειστικά ο εκάστοτε γυμναστής χωρίς να εμπίπτει κάποια επιπλέον χρέωση.

Πώς πραγματοποιείται η πληρωμή;

Πληρωμή γίνεται απευθείας στο γυμναστή. Καθώς αναπτύσσουμε την πλατφόρμα θα προστεθεί και η δυνατότητα για online πληρωμή.

Έχω έναν φίλο που θα ήθελε να συμμετάσχει μαζί μου στην προπόνηση, είναι εφικτό;

Ναί, μέσα απο τη διαδικασία του booking μπορείτε να ορίσετε πόσοι φίλοι σας θα θέλατε να συμμετάσχουν μαζί σας στην εκγύμναση.

Μπορώ να ξεκινήσω σαν αρχάριος;

Βεβαίως, ακόμα και αν δεν εχετε ασχοληθεί ποτέ με την γυμναστική,μπορείτε να βρείτε τον κατάλληλο γυμναστή που θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας.

Μπορώ να ακυρώσω ή να τροποποιήσω ένα ραντεβού;

Ναι, μέσα από το προφίλ σας, μπορείτε να δείτε τη λιστά με τα επερχόμενα ραντεβού σας και να ακυρώσετε μια συνεδρία με το πάτημα ενός κουμπιού. Καλό είναι η ακύρωση να γνωστοποιείται το νωρίτερο δυνατόν. Στη συνέχεια αν επιθυμείτε μπορείτε να κλείσετε εκ νέου ένα ραντεβού.

Μπορώ να αξιολογήσω ένα γυμναστή;

Σύντομα θα υπάρχει δυνατότητα για online reviews μεσα απο το προφίλ του χρήστη. Γιια οποιαδήποτε σχόλια που αφορουν τους γυμναστές μπορείτε να μας στείλετε email στο [email protected]


FAQ γυμναστών

Πρέπει να έχω καποια ιδιαίτερη πιστοποίηση για να γίνω μέλος;

Δεν απαιτείται να είστε κάτοχος κάποιου πιστοποιητικού για personal trainers, ωστοσο οι κάτοχοι κάποιου σχετικού διπλώματος συνήθως απολαμβάνουν μεγαλύτερης προτιμήσεως απο τους ασκούμενους.

Πώς λειτουργούν οι πληρωμές;

Ο κάθε γυμναστής θέτει ο ίδιος τη χρέωση που επιθυμεί. Η συναλλαγή γίνεται απευθείας με τον πελάτη.

Πώς μπορώ να σας ενημερώσω οτι μία συνεδρία ολοκληρώθηκε επιτυχώς;

Η επιβεβαίωση γίνεται αυτόματα, αν για οποιαδήποτε λόγο κάτι πάει στραβά τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected]

Σε τί με δεσμεύει η χρήση της υπηρεσίας;

Καθώς η συμμετοχή στο fitnesshood δεν ειναί αποκλειστική, οι γυμναστές μπορούν να δουλεύουν και ανεξάρτητα. Οι γυμναστές, ωστόσο, δεν μπορούν να δουλεύουν ανεξάρτητα με ασκούμενους τους οποίους έχουν γνωρίσει μέσω του fitnesshood. Σε αντίστοιχη περίπτωση το προφίλ του γυμναστή θα διαγράφεται και δεν θα του επιτρέπεται η περαιτέρω χρήση της υπηρεσίας.

Πού θα λαμβάνουν μέρος οι συνεδρίες;

Πολλές φορές οι πελάτες θα επιθυμούν να τους επισκεφτείτε στο δικό τους χώρο. Αν διαθέτετε δικό σας εξοπλισμένο χώρο, τότε μπορείτε να το δηλώσετε στο προφίλ σας.

Μπορώ να απορρίψω ή να ακυρώσω ένα ραντεβού;

Ναι, υπάρχει η δυνατότητα μη επιβεβαίωσης ένος αίτηματος για εκγύμναση καθώς επίσης και η δυνατότητα ακύρωσης ενός ραντεβού μέσα απο το προφίλ σας.