Πως το online personal training σε οδηγεί στην επίτευξη των στόχων σου!

Πως το online personal training σε οδηγεί στην επίτευξη των στόχων σου!

Κανένας δεν μπορεί να μείνει προσκολλημένος σε ένα αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής αποκλειστικά βασιζόμενος στην δύναμη της ατομικής του θέλησης. Η δύναμη της θέλησης πηγάζει από την αποφασιστικότητα που έχουμε να πετύχουμε κάποιους στόχους και είναι μεν σημαντική κινητήρια δύναμη όταν ξεκινάμε μία προσπάθεια αλλά είναι επίσης και μία πεπερασμένη πηγή, η οποία εξαντλείται γρήγορα όταν σε αποσπούν άλλες πιέσεις και άγχη που απορρέουν συχνά από την ζωή όταν αυτή μας δείχνει το πραγματικό, συχνά άβολο πρόσωπο της.

 Εάν λοιπόν χτίσεις τους στόχους και τα σχέδια σου γύρω από την υπόθεση μίας ατσάλινης ατομικής δύναμης της βούλησης είσαι καταδικασμένος να αποτύχεις. Μπορεί να ακούγεται σκληρό αλλά είναι η αλήθεια.

Οι συνήθειες από την άλλη πλευρά είναι εξαιρετικά ελαστικές και ανθεκτικές και απαιτούν συγκριτικά μικρή προσπάθεια για να τις διατηρήσεις εφόσον τις αναπτύξεις. Ο παράγοντας «κλειδί» που θα σε μετακινήσει από το στάδιο της δύναμης της βούλησης (αρχικά όταν ξεκινάς μία προσπάθεια) στο στάδιο της συνήθειας (όταν συνεχίζεις ήδη για κάποιο καιρό) είναι η αίσθηση υπευθυνότητας απέναντι σε κάποιον άλλον.

Κι αυτός είναι ο λόγος γιατί πολλοί βρίσκουνε την λύση σε κάποια προπονητικά γκρουπάκια, στην προπόνηση με κάποιο φίλο ή ακόμα και στην προπόνηση με έναν personal trainer… επειδή κάποιος τους κρατάει υπεύθυνους στο να τηρούν το προπονητικό τους πρόγραμμα κάθε φορά, ακόμα κι αν δεν το θέλουν, ώσπου τελικά αναπτύσσεται μία συνήθεια. Αλλά οι επιλογές που αναφέραμε δεν λειτουργούν σε όλους… ίσως τα γκρουπάκια δεν είναι για εσένα, ή δεν έχεις κάποιον φίλο να προπονείται μαζί σου, ή ακόμα δεν έχεις και τα χρήματα για να προσλάβεις έναν personal trainer.

 

Εάν ακούγεται σαν μία δική σου περιγραφή, τότε το online personal training είναι πιθανότατα ή κατάλληλη επιλογή για να κρατήσεις την ατομική σου προπονητική υπευθυνότητα σε υψηλό επίπεδο!

 

Αυτό μάλιστα μπορούμε να στο επιβεβαιώσουμε μέσω των αντιδράσεων που έχουμε λάβει από τους πελάτες μας, οι οποίοι μας συνυπογράφουν ότι η αίσθηση ατομικής υπευθυνότητας είναι αυτό που εκτιμούν στα προπονητικά προγράμματα που τους προσφέρουμε.

Η δυνατότητα να έχουν κάποιον που παρακολουθεί την εξέλιξη τους στην προπόνηση και την δίαιτα τους κάθε εβδομάδα κάνει για αυτούς την διαφορά και τους κρατάει προσηλωμένους στο πρόγραμμα τους για περισσότερες εβδομάδες, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνουν τους στόχους τους βλέποντας χειροπιαστά και μετρήσιμα αποτελέσματα.

            Ακόμα κι αν ο προπονητής τους δεν είναι δίπλα τους καταλήγουν να αναπτύσσουν μία στενή σχέση μαζί του. Κι αυτό γιατί πραγματικά νοιάζεται και φροντίζει για την πρόοδο τους ενώ αυτοί από την άλλη πλευρά νοιάζονται να μην τον απογοητεύσουν.

Μην το εκλάβεις σαν απλή πώληση αλλά σαν μία πρόσκληση. Ποτέ δεν θα το διαπιστώσεις από μόνος σου εάν δεν το δοκιμάσεις! Εάν λοιπόν ενδιαφέρεσαι να δουλέψεις απευθείας μαζί με έναν από τους εξειδικευμένους μας online personal trainer, συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και ξεκίνα τώρα με ένα από τα προγράμματα μας!