Πολιτική αξιολογήσεων - fitnesshood

Σύστημα αξιολογήσεων Fitnesshood

Πώς λειτουργεί το σύστημα αξιολογήσεων στο fitnesshood

Εδώ ο ενδιαφερόμενος χρήστης μπορεί να διαβάσει όλη τη διαδικασία της αξιολόγησης και να αντιληφθεί πως διασφαλίζεται η διαφάνεια και η εγκυρότητα των αξιολογήσεων.

Το Fitnesshood εισήγαγε τις αξιολογήσεις ώς ένα μέσο βοήθειας ασκούμενων και γυμναστών. Η επιλογή ενός personal trainer πρέπει να γίνεται με πολύ προσεκτικά κριτήρια και ενέχει ορισμένες ιδιαιτερότητες που σεβόμαστε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιό συχνές ερωτήσεις (FAQ) που εξηγούν την λογική πάνω στην οποία βασίζεται το σύστημα αξιολογήσεων του Fitnesshood.

Συχνές ερωτήσεις

Τί είναι οι αξιολογήσεις στο Fitnesshood;

To Fitnesshood δίνει την δυνατότητα σε κάθε ασκούμενο που έχει κλείσε ραντεβού μέσα απο την πλατφόρμα (είτε τηλεφωνικώς, είτε με online booking) να αξιολογήσει την εμπειρία του απο την εκγύμναση με έναν προσωπικό γυμναστή με βάση ένα ερωτηματολόγιο που του αποστέλλεται, αλλα και με δικά του σχόλια.

Η κάθε αξιολόγηση περνάει από έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί οτι δεν παραβιάζονται οι όροι χρήσης.

Οι αξιολογήσεις που δημοσιεύονται βοηθούν χιλιάδες άλλους χρήστες του Fitnesshood να επιλέξουν το κατάλληλο γυμναστή για τις δικές τους ανάγκες.

Πώς μπορώ να αφήσω αξιολόγηση για έναν γυμναστή;

Για να μπορέσετε να υπολογίσετε έναν γυμναστή θα πρέπει να έχετε κλείσει ραντεβού μαζί του μέσα από την πλατφόρμα του Fitnesshood. Ραντεβού μπορείτε να κλείσετε είτε ηλεκτρονικά με το πάτημα ενός κουμπιού, είτε τηλεφωνικά μιλώντας με κάποιον εκπρόσωπο της πλατφόρμας στο τηλ 2109828468. Επίσης ανα πάσα στιγμή μπορείτε να αξιολογήσετε εναν γυμναστή από την προσωπική σας σελίδα, επιλέγοντας την ενότητα “Οι αξιολογήσεις μου”.

Η διαδικασία αξιολόγησης παραμένη ενεργή για όλη την διάρκεια κατα την οποία ασκείστε με κάποιον συγκεκριμένο γυμναστή. Η δυνατοτητα για αξιολόγηση ενός γυμναστή παρέχεται μόνο σε όσους ασκούμενους έχουν κλείσει ραντεβού μέσα από την πλατφόρμα προκειμένου να διασφαλιστεί η διαφάνεια και να γνωρίζουμε ότι το ραντεβού όντως πραγματοποιήθηκε.

Έχω συμπληρώσει την φόρμα αξιολόγησης. Γιατί δεν εμφανίζεται στο προφίλ του γυμναστή;

Οι αξιολογήσεις δεν δημοσιεύονται αυτόματα στο προφίλ των γυμναστών, καθώς απαιτείται έγκριση απο την ομάδα του Fitnesshood, ώστε να είναι σύμφωνες με τους όρους χρήσης της υπηρεσίας. Στην περίπτωση που η ομάδα του Fitnesshood χρειαστεί διευκρινίσεις θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω email.

Στο Fitnesshood δημοσιεύονται μόνο οι θετικές αξιολογήσεις;

Όχι φυσικά. Στόχος του Fitnesshood είναι οι αξιολογήσεις να είναι όσο το δυνατόν πιό ακριβείς, αληθείς, και ανόθευτες έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι ασκούμενοι να έχουν μία πραγματική εικόνα για την ποιότητα του κάθε γυμναστή. Οι αξιολογήσεις δεν εξυπηρετούν κανέναν άλλο σκοπό, για αυτό ανεβαίνουν όλες ανεξαιρέτως αν είναι θετικές, αρνητικές ή ουδέτερες.

Επεμβαίνει το Fitnesshood στις αξιολογήσεις;

Το Fitnesshood διαθέτει μια ομάδα που διαβάζει όλες τις αξιολογήσεις αναλυτικά, με στόχο να προάγει την αξιοπιστία της διαδικασίας αξιολόγησης, αλλα και να προστατεύσει τον ίδιο τον αξιολογητή από το να παραβεί τους όρους χρήσης.

Σε ποιά περίπτωση μπορεί να μια αξιολόγηση να μην γίνει δεκτή;

Όλες οι αξιολογήσεις θα γίνουν δεκτές εφόσον δεν παραβιάζονται οι όροι χρήσης της ιστοσελίδας. Παρακάτω παραθέτουμε ορισμένους όρους που πρέπει να προσέξετε πριν καταθέσετε την αξιολόγηση σας:

  • Βλάσφημο υλικό. Δεν θα δημοσιεύεται κανένα σχόλιο που είναι προσβλητικό ή έχει βλασφημο χαρακτήρα.
  • Προσωπικά δεδομένα. Απο τις αξιολογήσεις θα αφαιρούνται οποιουδήποτε είδους προσωπικά δεδομένα. Η προστασία προσωπικών δεδομένων είναι κύριο μέλημα μας.

Ο Γυμναστής λαμβάνει γνώση των αξιολογήσεων;

Η διαδικασία αξιολογήσεων του Fitnesshood προβλέπει οτι ο Γυμναστής θα λαμβάνει γνώση της αξιολόγησης τους ασκούμενου. Με αυτό τον τρόπο ο Γυμναστής θα γνωρίζει την άποψη του ασκούμενου και θα μπορεί να απαντήσει προκειμένου να λυθούν οποιεσδήποτε απορίες ή και παρεξηγήσεις.

Πώς μπορώ να κάνω την αξιολόγηση μου πιό χρήσιμη για τους υπόλοιπους ασκούμενους;

  • ΄Οταν γράφετε μια αξιολόγηση σκεφτείτε πως θα περιγράφατε τον γυμναστή σε κάποιο προσφιλές σας πρόσωπο.
  • Προσπαθήστε να είστε ακριβείς στις περιγραφές σας. Περιγράψτε αν αισθανθήκατε ασφάλεια και κατανόηση απο τον γυμναστή και αν κατάφερε να καλύψει τις προσδοκίες σας.

Γιατί να εμπιστευτώ το σύστημα αξιολογήσεων του Fitnesshood ειδικά όταν βλέπω τόσες θετικές αξιολογήσεις;

Στο Fitnesshood έχουμε δημιουργήσει ένα σύστημα αξιολογήσεων που προάγει την προβολή πραγματικών σχολίων από ασκούμενους που έχουν αποδεδειγμένα κλείσει ραντεβού μέσα απο την πλατφόρμα και έχουν μία ολοκληρωμένη άποψη για το επίπεδο των υπηρεσιών που έχουν λάβει. Η ομάδα του Fitnesshood προσπαθεί συνεχώς να δημοσιεύει οσο το δυνατόν πιό ακριβή και αξιόπιστα στοιχεία για τους γυμναστές χωρίς να παραβιάζονται νόμοι και κανόνες.

Γιατί η αξιολόγηση μου είναι ανώνυμη και πώς διασφαλίζεται ότι όντως υπάρχω;

Η αξιολόγηση σας είναι ανώνυμη, γιατί στο Fitnesshood προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα. Δεν θέλουμε να σας εκθέσουμε. Θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία σας για να βοηθήσουμε αλλους ασκούμενους να κάνουν μια πιό καταρτισμένη επιλογή γυμναστή. Η ταυτοποίηση των στοιχείων σας έχει γίνει ήδη από την διαδικασία του ραντεβού.