Βασίλης Σταυρόπουλος Functional Training, Body Weight Training,Mobility, Flows
Λίγα λόγια για εμένα

Οποιαδήποτε είδους λειτουργική γυμναστική με μέσα εκγύμνασης, με βάρη, με το σώμα μας, που αποσκοπεί στη λιποδιάλυση, στην μυική ενδυνάμωση, στη γενική υγεία, σε αθλητικό επίπεδο, σε προετοιμασία performers.

Φωτογραφίες
Βασίλης Σταυρόπουλος
Βασίλης Σταυρόπουλος
Βασίλης Σταυρόπουλος
Βασίλης Σταυρόπουλος
Βασίλης Σταυρόπουλος
Επαγγελματική Εμπειρία

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 PERSONAL ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΩΝ,  5 ΑΘΛΗΤΕΣ,  10 ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ,  30 ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙKΗΣ,  ΣYΓΓΡΑΦΗ ΒΙΒΛΙΟΥ,  ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  ΜΕΓΑΛΩΝ  ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ  EVENTS, MANAGEMENT  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ  9  ΧΡΟΝΙΑ.

Πτυχία και Εκπαίδευση

Ο Βασίλης Ιάσωνας Σταυρόπουλος γεννήθηκε στο Μαρούσι στις 30 Αυγούστου 1984. Παρακινούμενος στον αθλητισμό από την μητέρα του, που ήταν πρωταθλήτρια Ελλάδος στα 400 μέτρα και πρωταθλήτρια ανωμάλων δρόμων, μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον που του εμφύσησε την αξία του αθλητικού πνεύματος.

Αθλητής στίβου ο ίδιος, εισήχθη με υποτροφία τρίτος κατά σειρά στη χρονιά του στα Τ.Ε.Φ.Α.Α και απεφοίτησε το 2007 με πρωτεύουσα ειδικότητα την  προπονητική αθλητικών δρόμων και δευτερεύουσα το αθλητικό μάρκετινγκ.

Από τότε εργάσθηκε ως Personal trainer,αναλαμβάνοντας με επιτυχία περιπτώσεις αθλητών, αποκαταστάσεις τραυματισμών καθώς και κλινικές περιπτώσεις (Παχυσαρκία – Διαβήτης – Καρδιοπάθεια). Μέσα από την αναγνώριση της εργασίας του κατάφερε να συνεργαστεί με επώνυμους, όπως ο Γιώργος Σαμπάνης, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Χρήστος Μάστορας(Μέλισσες), η Μαρίνα Σάττι κ.ά, οι οποίοι τον εμπιστεύτηκαν για την προπόνηση τους.

Έτσι προστέθηκαν στο ενεργητικό του εναλλακτικοί τρόποι άσκησης, όπως η προετοιμασία και προθέρμανση performers(τραγουδιστών), πριν την εμφάνιση τους σε νυχτερινά κέντρα και show (Αθηνών Αρένα, Box, Dancing with the stars 2, AXDW 2014). Ο Βασίλης Ιάσωνας πέρα από επιτυχημένος γυμναστής, υπήρξε και επιχειρηματίας όντας ιδιοκτήτης του καταστήματος Fresh Line στη Νέα Σμύρνη από το 2011 έως το 2015.

Η επιτυχημένη πορεία του ως γυμναστής συνεχίστηκε  μέσω των τηλεοπτικών εμφανίσεων από το 2011 μέχρι σήμερα, οι οποίες είναι οι ακόλουθες: Alpha(Ελένη), Mega channel (My life), Nova(Fashion in the city), Alpha (Σπίτι μου σπιτάκι μου), Hellas net(Follow up). Το 2013 έκανε σεζόν στην εκπομπή “Ελένη” πλάι στην Ελένη Μενεγάκη.

Το 2016 ο Βασίλης παρουσίασε στο πολιτιστικό κέντρο Νέας Σμύρνης “Γαλαξίας” το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Billygym". Πρόκειται για ένα βιβλίο για την γυμναστική ως τρόπο ζωής, με δέκα αυτοτελή κεφάλαια, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Οι σχέσεις που δημιούργησε με τους παράγοντες του δήμου της Νέας Σμύρνης οδήγησαν στην διοργάνωση του πρώτου Fitness Square, στις  2 Οκτωβρίου 2016, στα πλαίσια του Αγώνα ιστορικής μνήμης(Historic run 2016) του δήμου Νέας Σμύρνης.

Αξιολογήσεις
ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γυμναστή