Γιαννης Μυλωνάς Γυμναστικη στο σπίτι επικοινωνίας 6906501971.H γυμναστική είναι τρόπος Ζωής (γυμνάσου στο χώρο σου με το καλύτερο αποτέλεσμα ).
Γιαννης Μυλωνάς - Γυμναστικη στο σπίτι   επικοινωνίας 6906501971.H γυμναστική είναι τρόπος Ζωής  (γυμνάσου στο χώρο σου με το καλύτερο αποτέλεσμα ).

Γιαννης Μυλωνάς

Γυμναστικη στο σπίτι επικοινωνίας 6906501971.H γυμναστική είναι τρόπος Ζωής (γυμνάσου στο χώρο σου με το καλύτερο αποτέλεσμα ).

Λεονταρίου 6, ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ
€ 20 / ώρα
Λίγα λόγια για εμένα

Γυμναστικη στο σπίτι - στο χώρο σου- τηλ επικοινωνίας 6906501971. PERSONAL TRAINER TRX- ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Για όσους δεν διαθέτουν χρόνο, παρακίνηση και ενέργεια για μια αποτελεσματική προπόνηση, το personal training είναι η λύση. Η υποστήριξη, οι συμβουλές και η ενθάρρυνση σε συνδυασμό με την ασφαλή τεχνική των ασκήσεων θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα χωρίς τραυματισμούς. Το personal training απευθύνεται σε κάθε άνθρωπο, ανεξάρτητα από ηλικία, φυσική κατάσταση, και προσωπικούς στόχους προπόνησης. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα, όπως σε αποκατάσταση από κάποιο τραυματισμό, σε εγκυμοσύνη, ή σε περιπτώσεις με επιβαρυμένο ιστορικό υγείας, η προσωπική προπόνηση δεν αποτελεί επιλογή αλλά επιτακτική ανάγκη. ΜΥΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ Η Γυμναστική είναι τρόπος ζωής ελάτε να βελτιώσετε την ζωής σας μέσα από την άθληση. Αναλαμβάνω άτομα από 10 έως 70 + plus, κυρίες κατά και μετά την εγκυμοσύνη. Σύσφιξη, λιποδιάλυση χάσιμο βάρους για κυρίες και κυρίους. Μαθαίνουμε να τρεφόμαστε και να γυμναζόμαστε σωστά. Προτεινόμενα δυο ωριαία μαθήματα την εβδομάδα Η Γυμναστικη γίνεται στον χώρο του ενδιαφερόμενου ή σε εξωτερικο χώρο

Φωτογραφίες
Γιαννης Μυλωνάς
Γιαννης Μυλωνάς
Γιαννης Μυλωνάς
Γιαννης Μυλωνάς
Γιαννης Μυλωνάς
Videos
Επαγγελματική Εμπειρία

Η Γυμναστικη γίνεται στον χώρο του ενδιαφερόμενου ή σε εξωτερικο χώρο.

Περιοχες

Παλληνη-Γερακας-Πικερμι-Ντραφυ-Ραφινα-Πεντελη-Μελλισια-Χαλανδρι-Αγια Παρασκευη-Φιλοθεη-Παλιο Ψυχικο-Κηφισια-Ερυθραια-Πολυτεια-Δροσια

Πτυχία και Εκπαίδευση

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής.

  • Προσωπικός γυμναστής παραδίδει μαθήματα TRX
  • Σύμβουλος διατροφής και άθλησης και μυϊκής αποκατάστασης
  • Μέλος της Εθνικής ομάδας στίβου.
  • https://youtu.be/4SGg_tzJixU
Αξιολογήσεις
ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γυμναστή