Μαριος Μαρκou Personal trainer, coach
Λίγα λόγια για εμένα

Athlete, trainer, coach, professional

Πτυχία και Εκπαίδευση

Λέγομαι Μάριος και από μικρή ηλικία ασχολούμαι με τον αθλητισμό . Μετά το πανεπιστήμιο (bachelor of science, Strenght and conditioning & physiology), εργάστηκα στην Αριζόνα ΗΠΑ , προπονώντας επαγγελματίες αθλητές καθώς και ασκούμενους σε personal training. Έχω εργαστεί και βοηθήσει επαγγελματίες όπως τον Louis Gonzales, chat moller (Arizona diamond backs baseball ), David Sloan (86 Detroit lions nfl football), Lena lanilithou #1 women tennis gr, Mixalopoulos Thanos (beach volley) κ.α

Αφού είχα σπουδάσει και εργαστεί στην Αμερική, γενέτειρα του crosstraining, έχοντας  πολλαπλά ερεθίσματα και ενασχόληση με το αντικείμενο, είχα το όνειρο να μεταφέρω τις γνώσεις αλλά και την αγάπη μου για το αντικείμενο αυτό και στη χώρα μου . Για την Ελλάδα το crosstraining ήταν κάτι καινούριο και παρουσίαζε κίνητρο άθλησης για όλους, επαγγελματίες και μη, λόγου της μεταβλητής άσκησης που βοηθάει σε πολλαπλά επίπεδα την εκγύμναση . Συνεργάστηκα με τους South Fighters όπου ανέλαβα την γενική ενδυνάμωση των αθλητών τους και έτσι ξεκίνησα το SPT, ένα μεγάλο και πλήρη εξοπλισμένο ΒΟΧ, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να δοκιμάσουν το crosstraining.

Η μαγεία είναι στις κινήσεις. Όλες οι προπονήσεις του crosstraining βασίζονται σε λειτουργικές κινήσεις. Αυτές είναι οι βασικές κινήσεις της ζωής, βρίσκονται παντού και φυσικά όλες είναι ενσωματωμένες στο DNA μας. Κινούμαστε όλο και με μεγαλύτερα φορτία σε μεγαλύτερες αποστάσεις κάθε φορά, έτσι ώστε να είναι ιδανικό για σας και να πραγματοποιείται η μεγιστοποίηση της ποσότητας της εργασίας στο συντομότερο χρονικό διάστημα (ένταση).

Μας απασχολεί να μεταβάλλονται διαρκώς οι ασκήσεις, για να προσεγγίσουμε διαφορετικές ομάδες μυών, επαναλαμβάνουμε λειτουργικές κινήσεις με τη μέγιστη ένταση (σε σχέση με τις σωματικές αντοχές του συμμετέχοντος λαμβάνοντας υπόψιν και την ψυχολογική υγεία του), χαιρόμαστε όταν η προπόνηση σας δείχνει τα αποτελέσματα να αυξάνονται δραματικά. Η ένταση είναι απαραίτητη για γρήγορα αποτελέσματα και είναι μετρήσιμη σε εργασία/χρόνο. Όσο περισσότερη δουλειά κάνετε σε λιγότερο χρόνο, τόσο πιο έντονη είναι η προσπάθεια!

Στόχος του SPT είναι να βοηθήσει οποιονδήποτε άνθρωπο να βελτιστοποιήσει τις αθλητικές του επιδόσεις και να φτάσει τους στόχους που έχει θέσει . Το SPTprogramming  έχει καταφέρει μέσα σε πολύ λίγο χρόνο να δημιουργήσει μια από τις γνωστότερες αγωνιστικές ομάδες με πολλαπλές συμμετοχές  και σταθερή παρουσία σε αγώνες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, ενώ τον προγραμματισμό του SPTonline εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι αθλητές για την αγωνιστική τους ετοιμασία .

** περισσότερα για τη φιλοσοφία του SPTprogramming μπορείτε να διαβάσετε στις συνεντεύξεις που έχω παραχωρήσει

1, http://chalkitup.gr/analyzing-spt-online-programming-and-the-reason-behind-its-success/

2. http://chalkitup.gr/marios-markou-talks-about-failure/  

Αξιολογήσεις
ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γυμναστή