Πετρος Σπερελακης Crossfit level 1 trainer
Πετρος Σπερελακης - Crossfit level 1 trainer

Πετρος Σπερελακης

Crossfit level 1 trainer

Παγγαίου 4, ΑΘΗΝΑ
€ 20 / ώρα
Λίγα λόγια για εμένα

Το να αγαπάς την δουλειά σου σίγουρα δεν είναι πια δουλειά.Ετσι βλέπω και εγώ αυτό που κάνω.Ειναι το πάθος μου και αυτό πιστεύω χρειάζεται περισσότερο για να πετύχεις σε οποιοδήποτε επάγγελμα.Το πάθος σε συνδυασμό με τις απαραίτητες γνώσεις και προϋπηρεσία καθιστά κάποιον τον ιδανικό για την κάθε δουλειά.

Φωτογραφίες
Πετρος Σπερελακης
Επαγγελματική Εμπειρία

06-2014 έως 02-2015 jama box Crossfit trainer 05-2015 έως 01-2016 crossfit kallithea Crossfit trainer 05-2016 έως 12-2016 Athens Arena Box Crossfit trainer 01-2017 έως σήμερα Technopolis Fitness Box Crossfit Trainer

Πτυχία και Εκπαίδευση

Ασχολούμαι επαγγελματικά με το fitness από το 2014 έως και σήμερα. Η Γυμναστική είναι πραγματικά ένας τρόπος ζωής και έτσι θα έπρεπε να είναι για όλο τον κόσμο. Ο τρόπος της προπόνησης η διάρκεια και η ένταση της κάθε συνεδρίας ποικίλουν ανάλογα Τον ασκούμενο και τους στόχους που έχει θέσει ο ίδιος. 

Η αλήθεια είναι πως το fitness δεν έχει ηλικία. Είναι για μικρά παιδιά μεχρι και πολύ μεγάλους ανθρώπους που προσπαθούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα τους. Έχω γνωρίσει και έχω γυμνάσει πολλούς ανθρώπους προσαρμόζοντάς πάντα το πρόγραμμα πάνω στις ανάγκες τους. Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι επαγγελματίας αθλητής για να γυμναστεί. Όλοι μπορούμε και όλοι πρέπει να μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο για τον εαυτό μας γιατί πάνω απ’ όλα πρέπει να ζούμε σαν υγιείς άνθρωποι. 

Αν λοιπόν κι εσύ νομίζεις ότι ήρθε η ώρα να αλλάξεις τρόπο ζωής σου αλλά και το σώμα σου επικοινώνησε μαζί μου για να βρούμε το κατάλληλο πρόγραμμα που σου ταιριάζει.

 Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος. Υπάρχει σκληρή δουλειά που αν γίνει σωστά έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. 

 

•Αθλητής Crossfit 

•Αθλητής Άρσης Βαρών(4η θέση πανελλήνιο πρωτάθλημα 2019)

 

Αξιολογήσεις
ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Κλείσε ραντεβού και γίνε ο πρώτος χρήστης που θα αξιολογήσει τον γυμναστή